İZMİR / BALÇOVA - Halk Eğitim Merkezi

Kas

Kurumumuzda açılacak Hüsn-i Hat ve Futbol Kursları için usta öğretici görevlendirmesi yapılacaktır. Başvuruların  05.12.2018 tarihine kadar şahsen kurumumuza yapılması gerekmektedir.

Kas

2018-2019 eğitim -öğretim yılında ösym tarafından gerçekleştirilecek yükseköğretime geçiş sınavlarında(TYT,AYT,YDT)ortaöğretim son sınıfta(12.sınıfta)öğrenim görmekte olan öğrencilerimiz için duyurudur.

Ekm

Kurumumuz Okul Aile Birliği olağan genel kurulu 26.10.2018 Cuma günü saat 10:00 da kurumumuz toplantı salonunda yapılacaktır.Kurumumuz aile birliği üyelerinin toplantı katılımı rica olunur.

Eyl

Ağu

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında açılacak kurs programlarında görevlendirilmek üzere ücretli usta öğretici başvuruları 17-28 Eylül 2018 tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Kurumları yönetmeliği ekinde yer alan Ek-2 Ücretli Usta Öğretici Başvuru Değerlendirme Formuna esas belgeler ve dilekçe ile müdürlüğümüze şahsen yapılacaktır.

Gerekli Başvuru Belgeleri

1- Hangi kurs/kurslarda görev almak istdiğini belirten dilekçe,

2- EK-2´deki Ücretli usta öğretici başvuru değerlendirme formundaki puana esas olan belgelerin aslı ve fotokopileri,

a) Diploma

b) Alanında Hizmet/ İş Deneyim Belgeleri (Yıl 180 iş günü üzerinden hesaplanır.)

c) Varsa usta öğreticilik belgesi

d) Varsa Uluslararası yarışmalarda ilk 3 derece belgesi

e) Varsa Ulusal yarışmalarda ilk 3 derece belgesi

f) Varsa üstün başarı belgesi

g) Varsa başarı belgesi

h) Oryantasyon belgesi

3- Görev almak istediği kursların modüler programının "Eğitimciler" başlığını taşıyan sayfa fotokopileri.

4- Kimlik Fotokopisi

5- Adli Sicil Kaydı

6- Fotoğraf (2 adet vesikalık)

NOT: Başvuru formu aşağıdaki linktedir.

Ekm

30 Ekim 2017 Saat 10:00´da Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı yapılacaktır. Çoğunluk sağlanmadığı taktirde 6 Kasım 2017 Saat 10:00´da yapılacaktır. Merkez binada yapılacak olan genel kurul toplantısına tüm öğretmen, usta öğretici ve kursiyerlerimiz davetlidir.

Eyüp BEKMEZCİ

Müdür

Eyl

Kurumumuza başvuru yapan usta öğretici adaylarından Oryantasyon Eğitimine başvuru yapmamış olanlar, engeç 13.09.2017(Carsamba günü) mesai bitimine kadar kuruma müraacat edebilirler

Ağu

Usta Öğretici görevlendirme başvuruları 15.08.2017-25.08.2017 tarihleri arasında kabul edilecektir.

Mrt

16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan Referandumla ilgili "Sandık Kurulu Görevlileri Eğitim Kurs" açılacaktır.